Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden HappyFoodCompany.be

1. Toepassingsgebied

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle ontbijtmanden en op elke aankoop uit de webshop die de klant plaatst bij Happy Food Company.

Ondernemer: Happy Food Company

Adres: Weverstraat 45 bus 3 1730 Asse

Telefoon: 02/453.23.53

E-mail: info@happyfoodcompany.be

Bankrekeningnummer: BE39 0689 3884 2819

BTW nummer: BE 0556806922

2. Aanbod

Indien een artikel een beperkte geldigheidsduur heeft of onder bepaalde voorwaarden geschiedt dan wordt dit nadrukkelijk in het artikel vermeld.

Elk artikel bevat een voldoende gedetailleerde omschrijving om een correcte beoordeling door de klant mogelijk te maken. Afbeeldingen geven enkel een waarheidsgetrouwe weergave van het artikel. Kennelijke vergissingen of fouten in het artikel binden Happy Food Company niet.

Indien de klant niet zeker is van de inhoud van een artikel die hij wenst aan te kopen, is het aan de klant om zich bij Happy Food Company hierover verder te informeren en dit voor het plaatsen van de bestelling.

3. Overeenkomst

De klant dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden vooraleer de bestelling geplaatst kan worden.

Wanneer de klant zijn bestelling wenst te annuleren, dient de klant Happy Food Company te contacteren via het contactformulier of email en dit tenminste 48 uur voor de tijd van levering.

Na het verstrijken van desbetreffende periode is de klant verplicht de bestelling te betalen.

4. Herroepingsrecht

Bederfelijke artikelen (voedingswaren, bloemen, enz.) kunnen niet omgeruild of teruggenomen worden.

5. Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

6. Betaling

Voor bestellingen uit de webwinkel accepteren wij de volgende betalingsmethoden:

Overboeking + Bancontact / Mister Cash

7. Levering aan huis (kostprijs: 5€)

Als plaats van levering geldt het factuuradres of het leveringsadres (indien verschillend van factuuradres) dat de klant heeft opgegeven bij de bestelling.

De door u opgegeven leveringsdatum en bezorgtijd zal worden nagestreefd. Happy Food Company behoudt zich het recht om een marge van 30 minuten rondom de bezorgtijd te hanteren.

Indien de klant of de bestemmeling niet ter plaatse is rond de bezorgtijd, zal de bestelling indien mogelijk aan de voordeur of bij de buren afgezet worden. Bij betaling onder overboeking verplicht de klant zich ertoe alsnog het verschuldigde bedrag te betalen via een bankoverschrijving aan Happy Food Company en dit binnen de 5 werkdagen.

8. Afhaling (gratis)

U kan uw bestelling ook komen afhalen op het adres Weverstraat 45 bus 3, 1730 Asse

9. Privacywetgeving – General Data Protection Regulation (GDPR)

Happy Food Company verbindt zich ertoe om de gegevens van de klant uitsluitend te gebruiken voor een vlotte communicatie.

Happy Food Company behandelt de gegevens van de klant als vertrouwelijke informatie en zal die nooit doorgeven aan derden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het gebruik dat wordt gemaakt van de website vanaf zijn computer, voor zijn gebruikersnaam en wachtwoord, alsook voor de vertrouwelijkheid ervan.

10. Toepasselijk recht en aansprakelijkheid

Uitsluitend het Belgisch recht is van toepassing op deze overeenkomst.

Bij optredende geschillen zijn uitsluitend de rechtbanken van Dendermonde bevoegd.

De klant die de bestelling plaatst zal door Happy Food Company aansprakelijk gesteld worden.

Scroll naar boven