Originele relatiegeschenken voor professioneel geluk

Bedrijven

Je waardering tonen voor je medewerkers, klanten en/of zakenpartners en hen tegelijkertijd in de watten leggen? Dat kan perfect met de lekkere en originele relatiegeschenken van Happy Food Company. Wij stellen voor elk bedrijf en elke gelegenheid leuke pakketten samen die het hele jaar door besteld kunnen worden. Deze geschenkpakketten kunnen makkelijk opgehaald worden in onze winkel in Asse of worden persoonlijk door ons geleverd op het juiste adres.

Een personeelsgeschenk: de perfecte attentie

Een complimentje geven of professionele groeikansen aanmoedigen, het heeft een positief effect op het welzijn van je werknemers. Wil je het geluksgevoel op het werk toch wat verhogen? Maak kennis met onze leuke personeelsgeschenken die de ideale attentie zijn op speciale momenten zoals een verjaardag, promotie of geboorte van een kind. En de typische maar ‘o zo leuke’ Sint- en Paaspakketjes mogen natuurlijk niet ontbreken: de verschillende mogelijkheden voor deze thema’s vind je in onze Sint- en Paasfolders.

Van themapakketjes tot gepersonaliseerde geschenken

Een kleine attentie voor je personeel of klanten kan wonderen doen. Happy Food Company biedt daarom een ruim aanbod aan originele relatiegeschenken – al dan niet volgens een bepaald thema – met heerlijke zoete of hartige lekkernijen die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. Op zoek naar een uniek en origineel relatiegeschenk op maat en in functie van een bepaald budget? Ook dat kan perfect bij ons! Maak gerust een afspraak en kom eens proeven, wij stellen met plezier het gewenste pakket samen.

Kies voor de originele relatiegeschenken van Happy Food Company

Kom origineel uit de hoek met de thema- of gepersonaliseerde pakketten van Happy Food Company. Bestel ze heel makkelijk via onderstaand bestelformulier of kom eens langs in onze winkel in Asse. Indien gewenst komen wij de bestelling leveren op het bedrijf (0,50 euro/km), in levenden lijve en met de grootste zorg. Heb je nog specifieke vragen of wensen over onze originele relatiegeschenken? Neem dan zeker contact op met ons en wij helpen je graag verder.

Heel vriendelijke bediening en alles wat we gekocht hebben is super lekker! Onze score: 10/10.

Christine Janssens

Héél mooie zaak met heel wat lekkers: zoet, zout, lekkere flesjes en delicatessen. Er is voor ieder wat wils. Zeker aan te raden!

Ilse De Greef

Vandaag langsgeweest bij Happy Food Company en een lekkere gin op basis van olijven en overheerlijke hapjes met geitenkaas gekocht. Ook de koffie en de bijhorende koekjes zijn onweerstaanbaar lekker… Of je nu op zoek bent naar iets alcoholisch, hartig of zoet: Happy Food Company is the place to be.

Nathalie Bultinck

Immer vriendelijk, een plezier om naartoe te gaan!

Veerle Van Mol

Heel erg lekkere chocolade ! En erg snel geleverd ! Proficiat aan Mieke en haar team.

Moens Natuursteen

Topervaring! Geweldige service en mooi resultaat! Absolute aanrader!

D'Hoine Jens

Amai, te lekker en supervriendelijk. Perfect voor een subliem en heerlijk kado!

Conny Pelgrims

Prachtige zaak met zeer fijne, gepassioneerde mensen. Met plezier maak ik een omweg om hier te passeren voor al het lekkers dat ze aanbieden! Ik ben fan van hun fantastische fijne vleeswaren en kazen waar ze met veel fierheid je meer over vertellen.

Bert Balcaen

Scroll naar top